Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloThe Nighthawk Diner på Grünerløkka – test / anmeldelse av The Nighthawk Combo burger

10 December, 2010 (15:47) | Burger | By: Spis i Oslo

The Nighthawk Diner er et relativt nytt sted plassert sentralt på Grünerløkka. Som mange andre spisesteder/uteplasser på Grünerløkka er det Jan Vardøen som er mannen bak Nighthawk. The Nighthawk Diner er innredet som en amerikansk Diner med et stilfullt og lyst interiør.

The Nighthawk Diner på Grünerløkka

Når vi ankom Nighthawk fikk vi raskt et bord fra en hyggelig servitør. Servitørene på denne plassen er forøvrig noe for seg selv med sine uniformer som ser ut som de kommer rett fra en amerikansk 50-talls film. Menyen er typisk amerikansk og vi endte opp med å bestille en Nighthawk Combo burger. I følge menyen skal kjøttet i burgeren være økologisk, noe som Spis i Oslo setter pris på! Et spesielt stort pluss er ølmenyen til Nighthawk som er meget bra, både for øl på tapp og flaskeøl fra inn og utland.

Øl fra Nøgne Ø kom raskt og burgeren kom ikke lenge etterpå. Burgeren ble servert med litt grønt og potetstrimler. Burgeren var smakfull og med litt saus ble det et smakfullt måltid. Potetene var også gode, men disse kunne vært mer spennende med mer krydder. Spis i Oslo ble litt skuffet over størrelsen på burgeren siden prisen var såpass høy (189,-) og ble faktisk ikke helt mett.

The Nighthawk Combo burger

Konklusjon
+God burger
+Økologisk kjøtt i burgeren
+Meget godt utvalg av øl
+Stilig interiør

-Stive priser både på øl og mat
-Potetene kunne vært mer spennende

Spis i Oslo gir The Nighthawk Diner 4.5 av 6 poeng.