Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloTest av Pho Bo – Vietnamesisk mat hos Saigon Lille Cafe i Møllergata

10 February, 2012 (11:46) | Asiatisk, Vietnamesisk | By: Spis i Oslo

I Møllergata i Oslo ligger det et lite vietnamesisk spisested med det originale navnet Saigon Lille Cafe.

Denne plassen er kjent for å servere vietnamesisk mat til en veldig billig penge. Menyen til Saigon er full av retter fra dette sørøst-asiatiske landet.

Spis i Oslo ble møtt av en hyggelig servitør som plasserte oss ved et bord i et ganske trangt lokale. Valget falt på den vietnamesiske nuddelsuppen pho bo (phở bò på vietnamesisk) som er en rett med oppskåret oksekjøtt. Kraften blir ofte laget av margbein fra storfe for å lage en ekstra god smak.

Suppen kom kort tid etter at vi hadde bestilt og det hele så smakfullt ut med noen kongereker på toppen av oksekjøttet og nudlene.

Pho bo - Saigon Lille Cafe

Spis i Oslo synes at maten hos Saigon var god, spesielt når man ser på den lave prisen, men den manglet det lille ekstra for å få en toppkarakter. En negativ ting som vi la merke til var at servitøren var så stresset at han faktisk sprang fra kjøkkenet til bordene. Dette var forstyrrende for spisegjestene.

Vi kan definitivt anbefale denne vietnamesiske restauranten og vil besøke den flere ganger i fremtiden for å smake på de andre rettene.

Konklusjon
+Billig
+Hyggelig betjening

-Stressa servitør
-Trangt lokale

Spis i Oslo gir Saigon Lille Cafe 4 poeng ut av 6 mulige.