Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloTest av frokostburger hos Ryes på Grünerløkka – Thorvald Meyers gate 59

29 February, 2012 (11:54) | Burger | By: Spis i Oslo

Nederst på Ryes plass, på Grünerløkka, ligger en diner med det treffende navnet Ryes.

Vanligvis er dette stedet fullpakket av motebeviste unge mennesker og hipstere, men siden Spis i Oslo ankom stedet rett etter åpningstid på en lørdagformiddag så var det stilfulle lokalet temmelig glissent. På kveldstid er dette også en populær uteplass hvor det konsumeres store mengder øl og det visstnok danses swing (noe vi hadde litt vanskelig for å tro i et så lite lokale).

Menyen til Ryes består av typisk “dinermat” og vi valgte en frokostburger siden det fortsatt var tidlig på dagen.

Burgeren, som ble servert etter kort tid, fortjente navnet sitt siden den hadde et lekkert speilegg på toppen og noe bacon under egget. Ved siden av ble det servert stekte potetbåter og nacho-chips.

Test av frokostburger hos Ryes på Grünerløkka

Burger sammen med speilegg og bacon var en herlig kombinasjon og det falt i smak hos alle. Speilegget kun vært stekt litt mindre, men det var bare snakk om noen sekunder. Vi skulle ønske at potetbåtene hadde vært krydret med noe mer spennende og nacho-chipsene, som var butikkjøpt, passet ikke inn i retten og kunne med fordel ha vært strøket fra menyen.

Spis i Oslo kan anbefale frokostburgeren hos Ryes og vil besøke plassen flere ganger. Neste gang vil vi også teste milkshaken som har veldig godt rykte på seg hos Ryes.

Konklusjon
+Stilfulle lokaler
+God burger
+Rask og hyggelig servering

-Kjedelige potetbåter
-Unødvendige nacho-chips

Spis i Oslo gir Ryes 4.5 poeng ut av 6 mulige.