Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloTest / anmeldelse av Bryggen Sushi på Aker Brygge

14 August, 2010 (12:24) | Sushi | By: Spis i Oslo

Etter å ha prøvd ut en rekke sushiplasser i Oslo har Spis i Oslo høye krav når det kommer til kvaliteten på sushien som blir servert. Det er ofte en sammenheng mellom prisen på sushien og hvor god den er. De billigste plassene serverer rett og slett fastfood, mens de dyrere plassene serverer gourmetmat.

Bryggen Sushi er en sushirestaurant som er plassert midt inne på Aker Brygge. Siden den ligger i såpass fasjonable omgivelser kan man regne med en høy pris på sushien. Menyen viste at mine antagelser var riktig, Bryggen Sushi har priser som ligger i det øverste sjiktet blant sushirestauranter i Oslo, men menyen var også god og innholdsrik. Spis i Oslo bestilte en medium sushimeny, som du kan se i bildet under, fra et personale som var meget serviceinnstilt.

Aker Brygge Sushi

Sushien kom pent tilberedt med to salater som sideretter. Slike ekstraretter gir pluss i boka fra Spis i Oslo sin side. Sushien var dessuten av høy kvalitet og den smakte godt.

Bryggen Sushi manglet det lille ekstra fra å komme i ligaen blant kremen av sushirestauranter i Oslo som for eksempel Alex Sushi og Nippon Art, men de kan absolutt anbefales som en av de bedre plassene i jungelen av sushirestauranter i Oslo.

Bryggen Sushi

Konklusjon
+God sushi
+Salater som siderett
+Hyggelig og hjelpsom betjening

-Høy pris

Spis i Oslo gir Bryggen Sushi 5.0 poeng ut av 6 mulige.