Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloSagene Lunsjbar i Maridalsveien 153 – test av hjemmelaget burger

27 March, 2012 (09:47) | Burger | By: Spis i Oslo

Sagene Lunsjbar har hatt rykte på seg for å være et brunt sted, men i den senere tid er stedet blitt oppgradert med friske farger og moderne meny.

Spis i Oslo ankom Sagene Lunsjbar en søndag ettermidag til et lokale som var temmelig fullt. Etter litt om og men fikk vi plassert oss selv ved et vindusbord (en plakett fortalte oss at vi skulle vente på bordsetting, men de ansatte brydde seg ikke om dette).

Vi var 20 minutt for tidlig ute for å kunne bestille fra middagsmenyen, mens de var tom for en av rettene vi var ute etter på lunchmenyen. Vi endte opp med å bestille en hjemmelaget hamburger.

Selv om det var mye folk i lokalet kom maten etter kort tid av en smilende servitør. Burgeren så meget lekker og smakfull ut.

Sagene Lunsjbar i Maridalsveien 153 - test av hjemmelaget burger

Det var en gledelig overraskelse at også burgerbrødet var hjemmelaget. I tillegg fikk vi en rikelig porsjon med en god sylteagurk og en dæsj med aioli. Potetbåtene som fulgte med burgeren var noe smakløse, men det var slettes ikke usmak på dem. Selve burgeren var saftig og god, og den kom med en rikelig mengde sprøstekt bacon.

Spis i Oslo kan godt tenke seg å komme tilbake til Sagene Lunjsbar flere ganger og prøve de andre rettene på menyen. Prisene var dog litt avskrekkende siden vi betalte over 160,- for burgeren med tilbehør. Vi skulle også ønske at den hjemmelagde burgerdressingen var litt mer spennende.
Sagene Lunsjbar har fortsatt et snev av brunt over seg så man kan gjerne dra ditt for å ta seg et par pils med venner.

Konklusjon

+Hyggelig betjening
+God burger
+Rask servering

-Kjedelige poteter
-Dressingen kunne være mer spennende
-Høy pris

Spis i Oslo gir Sagene Lunsjbar 4 poeng ut av 6 mulige.