Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloPizza Plutselig pizzeria på St. Hanshaugen – test av takeaway pizza

9 June, 2011 (19:06) | Pizza | By: Spis i Oslo

Pizza Pluteselig er en hyggelig pizzeria på St. Hanshaugen som serverer takeaway pizza til lave priser.

Spis i Oslo falt med en gang for det pussige navnet Pizza Plutselig. I et hav av kebabsjapper som selger billige pizzaer er det gøy å se en pizzeria som satser på billig og god “italiensk” pizza, og i tillegg gjør det med sin egen stil.

Når vi ankom Pizza Plutselig ble vi møtt av noen hyggelige ansatte som tok i mot bestillingen med en gang. Vi bestilte en Plutselig Pepperoni til 95,-. Denne pizzeriaen er en rendyrket takeaway noe som betyr at de ikke har noen spiseplasser å tilby, men de tilbyr også bestilling og utkjøring mot noen kroner ekstra.

Pizzaen kom raskt og servert med et stort smil. Spis i Oslo setter stor pris på så bra service som vi fikk hos Plutselig Pizza.

Pizza Plutselig pizzeria på St. Hanshaugen - test av takeaway pizza

Pizzaen smakte meget godt og den var nesten perfekt stekt. Det eneste Spis i Oslo kunne ønske seg var litt mer piff i tomatsausen som etter vår mening var litt tam. Alt i alt anbefaler Spis i Oslo denne pizzeriaen hvis du er ute etter et raskt og godt måltid til en lav pris. Vi vil iallefall ta turen innom Pizza Plutselig flere ganger.

Konklusjon
+Lave priser
+God pizza
+Hyggelig betjening

-Ikke spiseplasser
-Manglet det lille ekstra

Spis i Oslo gir Pizza Plutselig 4.5 poeng ut av 6 mulige.