Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloPaviljongen på Nesodden – Test av Yang Zhou stekt ris

10 January, 2011 (13:45) | Asiatisk | By: Spis i Oslo

Spis i Oslo tok seg en tur til Nesodden for å teste spisestedet Paviljongen. Denne plassen har bra beliggenhet med flott utsikt utover fjorden så forholdene ligger til rette for en bra spiseopplevelse. Paviljongen har gjennom tidene hatt forskjellige eiere og de serverer nå blant annet asiatisk mat.

Valget falt på enkel kinesisk rett, Yang Zhou som rett og slett er stekt ris. Vi ba om at retten skulle bli litt sterkere krydret siden vi har opplevd at flere restauranter er konservativ med lignende retter. Maten kom raskt og var dekorert med en blomst og søt chilisaus på kanten av tallerken. Retten må betegnes for å være helt grei, men ikke noe gourmetmåltid. Ved neste besøk vil Spis i Oslo velge en mer spennende rett.
Et minus var at vi måtte vente lenge på servitør etter at risen var fortært. Dette burde ikke nødvendig i et ellers tomt lokale.

Yang Zhou stekt ris

Paviljongen har potensial til å være et bra spisested, men når Spis i Oslo besøkte plassen føltes det litt halvveis. Med Oslo som sin nærmeste nabo har folket på Nesodden store muligheter når gjelder restauranttilbud. Derfor må de ha et godt påskudd til å velge en restaurant i lokalmiljøet og her må Paviljongen jobbe for å lykkes.

Konklusjon
+Flott utsikt
+Stor meny

-Maten kunne vært mer spennende
-Tildels uoppmerksom betjening
-Litt høy pris

Spis i Oslo gir Paviljongen på Nesodden 3.5 av 6 poeng.