Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloNodee Asian Cooking på Majorstuen – test / anmeldelse av Sushi Combination Tokujo

20 December, 2010 (19:13) | Sushi | By: Spis i Oslo

Nær Frognerparken ligger Nodee Asian Cooking, en av Oslos sushirestauranter som har rykte på seg å være i toppklasse sammen med restauranter som Alex Sushi og Nippon Art. Spis i Oslo har besøkt Nodee en gang tidligere, men da virket det som plassen var fylt med sommervikarer. Derfor gir vi Nodee en ny sjanse.

Betjeningen på Nodee er den beste Spis i Oslo har truffet på så langt i denne byen. Servitøren var veldig hyggelig og oppmerksom, og alle som fikk plass i sushibaren ble i tillegg hilst på av alle på kjøkkenet på noe som trolig var japansk, en morsom detalj.

Nodee Sushi Combination Tokujo

Vi bestilte en Sushi Combination Tokujo-meny hvor kokken bestemmer hva som blir servert. Sushien kom raskt og den var lekkert tilberedt. Menyen inneholdt en rekke interessante nigiri og andre sushiretter. Det mest spennende var en nigiri med indrefilet og gåselever. En herlig smaksopplevelse!
Spis i Oslo angrer ikke på at vi besøkte Nodee igjen etter et mindre hyggelig første besøk. Denne restauranten er definitivt blant de beste som serverer sushi i Oslo.

Konklusjon
+Meget god og spennende sushi
+Hyggelig betjening og god service
+Meny med stort utvalg

-Litt høy pris

Spis i Oslo gir Nodee Asian Cooking 5.1 av 6 poeng.