Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloNippon Art i Tordenskioldsgate 8 ved Rådhuset – test av sushi hos Oslos eldste sushirestaurant

6 February, 2011 (13:19) | Sushi | By: Spis i Oslo

Ved Rådhuset, i Tordenskioldsgate 8, ligger spisestedet Nippon Art som hevder å være Oslos eldste sushirestaurant. De er også kjent for en av plassene hvor du får den beste sushien i Oslo og prøver å hevde seg blant konkurrenter som Alex Sushi og Nodee. Spis i Oslo bestilte bord hos Nippon Art på en lørdagskveld og da vi kom dit var ikke lokalene mer enn halvfulle. Vi var redd for at restauranten var blitt upopulær, men heldigvis begynte den å fylle seg opp i løpet av kvelden.

Menyen til Nippon Art er rikholdig og vi endte opp med å velge en sushimeny hvor kokken bestemmer hva vi blir servert. Det tok en stund før maten kom til bordet, men da den kom fortalte servitøren oss hva de enkelte sushibitene inneholdt, noe Spis i Oslo setter som et kriterium for at en sushirestaurant skal få høy score.

Nippon Art Sushi

Sushien smakte godt og vi fikk servert noen spennende fiskeslag, men til prisen hadde vi forventet oss noe enda bedre. Nippon Art kom aldri opp på nivået til Alex Sushi. Spis i Oslo håper Nippon vil jobbe hardere for å nå en enda høyere standard. Alt i alt er sushien fra Nippon Art mye bedre enn gjennomsnitts-sushien i Oslo og vi kan anbefale et besøk til Oslos eldste sushirestaurant.

Konklusjon
+God sushi
+Bra utvalg av råvarer

-Høy pris
-Servitørene kunne gitt oss mer oppmerksomhet

Spis i Oslo gir Nippon Art 4.5 poeng ut av 6 mulige.