Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloLe Meo i Pilestredet 31 ved Blitz – test av sushi og misosuppe

19 June, 2011 (17:24) | Sushi | By: Spis i Oslo

Rett ved Blitz ligger den billige sushisjappa Le Meo.

Spis i Oslo ankom Le Meo tidlig en søndag og var de eneste spisegjestene i lokalet. Det første vi la merke til var at lokalet var litt slitent og hadde trengt seg en rundvask, men Spis i Oslo lot seg ikke skremme.

Vi bestilte lakserogn maki, softshell crab maki, noen biter nigiri (ål og laks) og misosuppe som forrett.

Misosuppen kom etter kort tid og smakte godt, særlig i forhold til den lave prisen. Suppen inneholdt tang, sesamfrø, litt tofu og strimlet purre.

Le Meo Misosuppe

Når misosuppen var fortært ble sushien servert av en hyggelig servitør. Et lite trekk var at servitøren ikke fjernet de tomme suppetallerkenene når hun serverte oss sushi. Etter å ha vært på noen av de beste sushiplassene i Oslo, som Alex Sushi, er Spis i Oslo godt vant med sushi av høy kvalitet. Vi er klar over at de billigere plassene ikke har mulighet til å servere så bra sushi, men vi ble skuffet over kvaliteten på sushien hos Le Meo.

Le Meo Sushi

Det som trakk mest ned var at den friterte softshell krabben var myk og ikke sprø slik den skal være. Her lurer vi på om Le Meo hadde fritert krabben på forhånd og varmet den opp igjen. Det mest positive med sushien hos Le Meo var at vi fikk mye sushi for pengene.

Alt i alt er Le Meo en av de billigste sushiplassene i Oslo hvor du også får mye mat. Hvis de hadde gjort en litt større innsats i å lage god sushi hadde Spis i Oslo gitt Le Meo en bedre score.

Konklusjon
+God og billig misosuppe
+Rask servering

-Lokalene hadde trengt en vask
-Kvaliteten på sushien

Spis i Oslo gir Le Meo 3.5 poeng ut av 6 mulige.