Spis i Oslo

Anmeldelser av matretter og spisesteder i OsloEat Sushi & More i Akersgata 67 – test av sushi

20 January, 2011 (18:17) | Asiatisk, Sushi | By: Spis i Oslo

Hvis du går Akersgata opp mot St. Hanshaugen treffer du på en populær asiatisk restaurant som har det originale navnet Eat Sushi & More. Her får du servert asiatiske retter, men hovedfokuset er på sushi og det var nettopp det Spis i Oslo hadde lyst på når vi besøkte restauranten. Vi ble møtt av noen servitører som ikke hadde helt oversikten om det var ledig bord eller ikke, men til slutt fikk vi et bord i det fulle lokalet.

Vi bestilte en sushimeny hvor kokken bestemmer hvilke råvarer som blir servert og seks maki med kveite. Maten kom raskt og var fint tilberedt. Sushien som ble servert med menyen var god, men når man lar kokken få bestemme over råvarene hadde vi ventet et mer spennende utvalg. Det eneste uvanlige var to nigiri med sverdfisk. Kveitemakien var dog temmelig tam og kunne vært bedre. Noe pussig med Eat Sushi & More var at servitørene til stadighet avbrøt spisegjester midt i samtaler. Vi observerte at flere ikke likte denne behandlingen inkludert oss selv.

Eat Sushi & More sushi meny

Alt i alt var sushien hos Eat Sushi & More av høyere standard enn hos de vanlige take away-plassene og i tillegg er prisene hos restauranten lave i forhold til de beste sushirestaurantene i Oslo. Her kan du trygt dra for å få deg en matbit.

Eat Sushi & More kveitemaki

Konklusjon
+Hyggelige priser
+God sushi

-Lite spennende råvarer i sushimenyen
-De ansatte bør få bedre opplæring i kundebehandling

Spis i Oslo gir Eat Sushi & More 4.0 poeng ut av 6 mulige.